Zomer-editie 2018

Wat een zomer hebben we al mogen beleven niet ? Het is heerlijk warm en momenteel beleven we een echte hittegolf ; zoals de meeste volgers hier en op de Facebook-pagina weten, werkt LBD aan een project conceptuele fotografie namelijk diversiteit en sparkle. Want, wie je ook bent en wat je ook doet, iedereen mag schitteren !

We hadden sinds begin dit jaar al echt prachtige kinderen voor onze lens en de enthousiaste reacties spraken al voor zich. Tijdens de zomermaanden loopt dit concept gewoon door, echter .. niet indoors maar buiten en voornamelijk in het prachtige licht van de avonduren. 

Vorige week hadden we al 2 zusjes voor onze lens ; Estelle en Maxime schitterden letterlijk in de avondzon met prachtige opgemaakte gezichtjes en pastelkleurige haren, unicorn-waardig.

We gaan dus verder met dit concept maar dan in zomer-modus. 

Hopelijk genieten jullie even hard van deze zomermaanden zoals ik ! 

 

Nieuwe start

Vooreerst een gelukkig en voorspoedig 2018 aan iedereen gewenst !

 

We zijn ondertussen al 20 dagen ver in het nieuwe jaar en stilletjes aan beginnen de eerste voorstellen voor communie-en lentekleding door te sijpelen in onze berichtgeving. Ik zag zelfs al op sociale media deze week, de aankoop van een communie-outfit ! Wat gaat alles toch snel.

Dus bedacht ik ook dat het misschien niet opportuun is maar gewoon een vanzelfsprekendheid om de eerste afspraken vast te leggen voor de komende maanden.

Dit jaar wil ik echter afwijken van het platgetreden pad der klassiekers en een meer onconventionele aanpak aanbevelen ; als fotografe heb ik het recht en de plicht aan mezelf om te werken in mijn eigen stijl. Eén van de goede voornemens voor 2018 die ik aan mezelf beloofde.

Ben je hierin helemaal mee en wil je graag meer informatie ? Aarzel niet om me vrijblijvend te contacteren ; ik deel jullie graag mijn visie mee en hopelijk zien we elkaar snel in de studio of bij jullie thuis !

 

 

Featured ..

Het is gebeurd !

Ondertussen zijn al enkele van mijn beelden in Knack Weekend en de zaterdag-bijlage van onder andere HLN {Nina} en Het Nieuwsblad {N magazine} verschenen. Als fotograaf heb je niet de lay-out in handen en dat maakt me soms, perfectionistisch als ik ben, kregelig. Je ziet dat de persoon die het grafische stukje en lay-out van de bijlages in handen had, lette op kleur en compositie. Super mooi hoe de kleur groen versmolten werd met mijn beelden ; die persoon heeft het gesnapt. Gekeken naar de collectie van Anne Zellien op zich, onze setting (Korsakov met zijn prachtige groene toog) en mijn beelden. Daar word ik nu blij van zie !

Ondertussen staat er tussen mijn trips naar het buitenland in, een volgende reportage op het programma ; de setting zal iets rustiger zijn, meer pastelkleurig en perfect passend bij de volgende zomercollectie 2018 van Anne.