Run Domi, Run !

Hoi hoi,

vandaag een flinke opdracht, zeker wat fysiek en uithoudingsvermogen betreft ! Ik mag samen met enkele collega's het Run For Our Lives -event te St Niklaas gaan fotograferen. Als dat maar goed komt :-)

Mijn fysieke toestand is nu ook zeker weer niet bar slecht, maar ik heb een periode van griep en dus 'meer in mijn bed dan op de been' achter de rug dus hopelijk ben ik een beetje mee met al die deelnemers die vandaag het beste van zichzelf gaan geven. 

Het leuke aan zo'n opdracht is, dat je nog eens andere technieken kan gaan toepassen zijnde panning en motion (beweging), werken met extreem snelle sluitertijden enzoverder .. Ik heb me dan deze laatste 2 dagen een beetje proberen opnieuw te verdiepen in deze materie, vooral wat panning betreft. Dit is toch ook wel een kwestie van veel oefenen en tja .. eerlijk gezegd, ik heb geen panning meer in beeld gebracht sinds het begin van mijn fotografiestudie .. Dit en beweging zat ergens in mijn allereerste module en ik herinner me dat we toen met onze groep buiten zijn gaan fotograferen - gewoon, de straat op, wachtende op fietsers, joggers en bromfietsers die gewillig voorbij passeerden en zo ons oefenmateriaal werden. 

Het is een kwestie van oefenen, zien en vooral eerst mee de beweging volgen dan pas afdrukken. 

Ik hoop jullie snel wat beeldmateriaal te kunnen laten zien ; wat mijn portret-module betreft, die loopt vlot en de eerste beelden werden ondertussen ook al ontwikkeld. Het resultaat kan je week per week bekijken hier op mijn website, voornamelijk in het blokje MENSEN. 

Tot later en geniet nog van jullie zondag !