Nieuwe look

Hallo allen,

heel blij jullie de nieuwe look te kunnen voorstellen. Na ondertussen dik 2 jaar studeren en allerlei opdrachten, vond ik het persoonlijk tijd worden voor een cleanere, overzichtelijkere look.

De vorige site was natuurlijk ook wel mooi maar ik vond hem een beetje rommelig worden ; je krijgt natuurlijk allerlei opdrachten en aanvragen, dit gecombineerd met travel en huwelijksfotografie, dan wordt het gauw een mix van van alles en nog wat. Het werd lastig om op den duur een duidelijk overzicht te houden. Daarom deze nieuwe lay out. Minder tekst, meer focus op de beelden. Want uiteindelijk is elke opdracht anders en iedere klant heeft ook zijn specifieke vragen. 

Ik stel dus gewoon voor om bij een aanvraag - die eigenlijk het meest via onze Facebook-pagina of 'mond aan mond' reclame verliepen - me gewoon een berichtje te sturen en uit te leggen wat jullie precies willen. Eigenlijk deden jullie dit nu ook al, dus 10.000 woorden op een website waren eigenlijk overbodig. Een beeld en de stijl waarin ik werk, waren sowieso toch al het eerste uitgangspunt van jullie mail/telefoontje naar mij toe. 

Ook leuk is dit nieuwe gedeelte, het blog ! Leuk om af en toe een verhaal achter de schermen toe te voegen in plaats van saaie info en FAQ.

Zo, hopelijk kunnen jullie je vinden in mijn vernieuwde webstek en komen jullie regelmatig piepen. 

Dominica x