Olé !

Heel er benieuwd naar wat er zondag staat te gebeuren ; voor de verandering eens geen wedding shoot op de dag van het gebeuren zelf, maar een post wedding party shoot als verrassing voor de bruid en de 91-jarige oma ! 

Awel zie, dat vind ik nu eens leuk. Ontspannen sfeertje, gezellige familie bijeenkomst met de nodige culinaire extra's en waar ik naar uitkijk (vooral fotografisch dan) een Spaanse band die live komt spelen. Want er zit blijkbaar een stuk Spaanse furie in de bruid (die overigens niet in het wit zal zijn - ik hoop stiekem op ruisende rokken à la het Spaanse danseresjes-emoticon van uw smartfoon).

Ondertussen hebben we tijdens onze Architectuur les al onze persoonlijke favorieten mogen doorgeven, in samenspraak met onze leraar voor de tentoonstelling bij Artelli volgende maand. Ontzettend benieuwd of ook een werk van mezelf in de wall of fame mag komen te hangen. 

Wordt ongetwijfeld vervolg .. maar eerst de castagnetten van onder het stof halen. Olé !