Vreugdesprongetje !

Je kan het niet voelen of zien, beste lezer van dit blog, maar momenteel maak ik een sprong van vreugde. En dat had ik hard nodig.

Er werden niet 1 maar gewoon 2 beelden van mijn hand verkozen om in galerie Artelli tentoongesteld te worden volgende maand ! Dat had ik echt niet verwacht. Ik had gehoopt op 1 beeld, omdat dit ook door mijn leraar Architectuur werd gekozen als zijn favoriet, maar dat ook het andere zwart/wit beeld werd uitgekozen, vind ik meer dan fantastisch nieuws. 

Die opkikker had ik ECHT nodig ! Die spreekwoordelijke schouderklop geeft je de energie, aspiratie en begeerte om verder te doen. En beter. Nog beter.

Momenteel zit ik qua gezondheid in een moeilijke periode en ik voelde dat dit alles mijn concentratie aantastte en vooral ook mijn fotografisch oog. Althans voor mezelf. Gelukkig merkte mijn omgeving en de mensen die een opdracht boekten dit niet. Maar iemand zijnde die alles graag onder controle heeft en een bepaalde vorm van rust in haar hoofd nodig heeft om goed te kunnen presteren, was ik voor mezelf precies niet goed bezig. 

Je kan je dus voorstellen dat dit voor mij en mijn werk een enorme boost geeft ; extra energie die ik door slaapgebrek kwijt was gespeeld.  

Ik kijk er ontzettend naar uit en zal ook via de FB pagina van LBD meedelen wanneer de tentoonstelling zal lopen. Hopelijk kunnen jullie een keertje langskomen en zien we elkaar een keer in 't echt. Met een glaasje er bij. 

Wit wijntje ?