Artelli Expo

Super blij jullie te kunnen aankondigen dat ik de komende 2 weken exposeer met enkele collega's bij Artelli Gallery in Antwerpen !

Afgelopen donderdag hadden we 'opening night' en oh my, wat een succes ; mensen trotseerden het aangekondigde onweer om toch een kijkje te nemen en samen met ons te toasten op de noeste fotografische arbeid van ons hand. Hierbij wil ik ook iedereen bedanken die de moeite deed om langs te komen.

De expo is nog tot 7 juli te bezichtigen ; vrijdag 1 juli sta ik er zelf vanaf 14u .. dus als je wil, kunnen we bij een hapje en drankje een keer kennismaken {moesten jullie me nog niet kennen} ; ik sta jullie samen met André Carens graag te woord om de werken toe te lichten.

Eventuele andere vragen betreffende mijn werk, een opdracht .. shoot ! 

Voor adres en openingsuren, klik op de link Artelli Gallery in de eerste zin hierboven.