Fly like a bird

De komende maanden zullen voor mij bijzonder druk worden aangezien er een mooi gevuld reisschema op de planning staat.

Travel photography is mijn core business en ik word altijd super blij nieuwe plekken te ontdekken en ze op die wijze over te brengen zodat de 'kijker' goesting krijgt om al deze hotspots of onontdekte plaatsen zelf te willen bezoeken.

Eén van mijn eerste bestemmingen is Noord-Italië en ik kan niet wachten te vertrekken ; ik nam contact op met een dame die er zelf al meer dan 50 jaar ontzettend veel tijd doorbrengt en enkele jaren terug het zelfs tot ereburger schopte omdat ze zo loyaal is aan de streek ! Ik denk dat ik me geen betere insider kan voorstellen. 

Dit vind ik zo ontzettend tof, plekjes ontdekken en uiteindelijk te delen zodat mensen afwijken van de platgetreden toeristische paden. Kleine locale zaakjes bezoeken, regionale streekgerechten en hun ingrediënten ontdekken en vooral, de personen die hierachter staan.

Zij hebben vaak de meest interessante verhalen en tips ! Dus, lieve mensen, volg me gewoon via de link/facebook-pagina en ontdek wat voor heerlijke plekjes er op deze wereld zijn. 

tot gauw !