Ibiza tips for the kind at heart

Ondertussen zijn we alweer een paar weken verder en heb ik fantastische plekjes bezocht in zowel Italië als Ibiza. Binnenkort staan er nog enkele kortere trips op het agenda maar daar berichten we dan later wel weer eens over ..

Normaliter zou ik enkel over mijn fotografische belevenissen schrijven op dit medium, maar omdat ik toch ook heel vaak berichtjes krijg om tips mee te delen, specifiek over Ibiza dan, dacht ik bij mezelf, och ja, waarom ook niet. 

Nu, de 2 voornaamste tips voor Ibiza (maagden) : huur een auto en verken, wijk af van platgetreden paden én indien mogelijk, vermijd het hoogseizoen. Ik denk dat dit laatste voor veel drukbezochte plekjes telt op onze wereldbol maar voor Ibiza raad ik het toch ook wel ten zeerste aan. Ibiza heeft qua verblijf en verteer een pittig prijskaartje ; nu, op zich heb ik daar geen probleem mee maar als de kwaliteit en het welzijn van de homo turisticus (lees: wij dus) daarmee flink keldert, dan hou ik het voor gezien. 

Beeld en tips voor Ibiza aan de hand van mijn persoonlijke ervaringen kan je terugvinden op mijn persoonlijke lifestyle blog : See you at nine

Klik even door en ontdek !