Collab met NOORD baby

Hey hallo lieve mensen,

het nieuwe schooljaar is nog niet goed gestart of ik heb alweer een fijn nieuwsje.

Begin volgend jaar opent Marieke Lutin NOORD baby (website en meer info volgen gauw) in de Antwerpse Paleisstraat. Vandaag mocht ik al wat mee achter de schermen kijken van hoe en wat het concept zal uitdragen en ik moet bekennen .. ben er helemaal weg van !

Wat ontzettend leuk is, is dat ze me gevraagd heeft om mee in dit concept te stappen en meer bepaald het visuele aspect. Aangezien we qua stijl en idee op éénzelfde lijn staan, zie ik dit helemaal zitten. Persoonlijk zocht ik nog een beetje mijn weg in de babyfotografie, maar zoals Marieke het me voorstelde kon ik alleen maar JA zeggen. Geen typische Anne - baby op pompoen - Geddes stijl (waarvoor respect maar niet mijn ding)  maar een eerder uitgepuurde stijl met veel minimalistisch detail en zacht pastels. 

Eerst zal ik de opbouw van haar zaak gaan portretteren als persoonlijke opdracht ; vanaf medio februari / maart zullen de eerste sessies kunnen geboekt worden .. 

Uiteraard hou ik jullie hiervan op de hoogte .. hopelijk kijken jullie er - net zoals ik trouwens - hard naar uit !