Eindwerk #Belgitude

Ondertussen ben ik geslaagd in mijn modules Portret (grote onderscheiding) en Reportage (onderscheiding) en ben ik in de laatste fase van mijn Fotografie leertijd. 

Donderdag aanstaande moeten we ons werkproject aan leraar en klasgenoten voorstellen en ik ben er ondertussen uit wat mijn onderwerp voor deze finale module zal worden .. Belgitude is de (voorlopige) werktitel van mijn human interest project ; alles wat eigen is aan het Belg zijn, met zijn positieve en negatieve kanten, onze karakteristieken enzovoort.

Dagelijks komt er een stukje van dit project naar boven gesijpeld in de vorm van een idee, iets wat je leest of wat me aangegeven wordt door geïnteresseerden. Lang leve social media. Er zitten gelukkig ook leuke dingen aan dit gegeven, meer bepaald op Instagram of mensen die me volgen op de Facebook-pagina van LBD. Het doet me deugd wanneer mensen spontaan hun hulp of gedacht aanbieden. Alles is welkom !

Vandaag ga ik me onderdompelen in de wereld van de bouwende Belg, want naar het schijnt wordt iedere Belg met een baksteen in de maag geboren. Of dit werkelijk zo is, ga ik proberen uit te pluizen en proberen weer te geven via mijn beelden. 

Als jullie graag wat meer visuele vorderingen willen zien over dit eindproject, dan kunnen jullie me gewoon volgen via de WORK tab en helemaal onderaan vind je het #Belgitude project.  Als extraatje zal ik iedereen die aan dit voornemen heeft willen deelnemen, in juni van een mooi cadeau voorzien .. wordt vervolgd !