Geslaagd !

Met veel plezier en vreugde kan ik jullie meedelen dat ik geslaagd ben ; donderdag aanstaande worden we plechtig gevierd tijdens de proclamatie-ceremonie en kunnen we nog eens napraten met onze mede-studenten, leraars en mentors over de afgelopen maanden en modules.

Ongelooflijk dat er meer dan 3 jaar is voorbij geslopen en eigenlijk is dit niet het juiste woord want hoe snel is dit nu niet gegaan ? Ik kan me nog goed het moment voor de geest halen wanneer ik besliste om met mijn kinderwinkel te stoppen ; ik had toen nog geen flauw idee wat ik precies zou gaan doen. Een kleine 6 maanden later was ook die beslissing genomen en begon ik aan dit fotografisch avontuur. Ondertussen zijn we tig modules en vervolgmodules + eindwerk verder en kan ik eindelijk het diploma met trots aan de muur hangen. Volgende week volgt er al een eerste mooie opdracht voor Anne Zellien en Knack en we zien wel hoe me dit bevalt en of er in die richting een toekomst zit. In ieder geval waren de juryleden overtuigd dat ik sowieso mijn #belgitude verhaal moet verder zetten en er een publiek is om mijn boek te kopen. Van hen kreeg ik nog enkele gouden tips mee waar ik verder mee moet en wat ik beter laat, teneinde het boek zo Belgisch mogelijk te behouden. 

Afgelopen vrijdag kreeg ik ook de vraag of ik prints zou willen verkopen .. ik zie dit eerlijk gezegd wel zitten, alleen moet ik even voor mezelf kortsluiten in welke grootte-orde ik ze dan zou laten drukken en door wie. Persoonlijk heb ik echt heel erg goede ervaringen met MILO in Kontich. Zij drukten al eerder werk van me af en dat resultaat was echt zeer goed wat niet van alle labo's gezegd kan worden. Dus nog iets waar ik me de komende maanden in kan verdiepen en bezighouden ; het #belgitude verhaal loopt in ieder geval verder en dit tot eind 2019.

Voor de rest kijk ik nu ontzettend uit naar enkele mooie buitenlandse reizen de komende maanden ; er zal dus wat meer zomer-en reisfotografie in mijn fotobestanden komen. Maar ook dat is goed want die periode is vaak een goede herbronning en aanhef tot nieuwe ideeën en energie. 

Beelden kunnen jullie altijd terugzien via mijn Instagram account {klik hier} alsook op deze website.

Mag ik jullie bij deze ook een fijne zomer toewensen ?