Opdracht : Anne Zellien Vintage Collection

Gisteren was het zowel de dag van mijn afstudeer-moment als mijn eerste mooie grote opdracht voor Knack Weekend. Anne Zellien, de bekende Antwerpse juwelenontwerpster had me gevraagd om beelden te maken voor haar Vintage Collection 2017, waarvoor zij zelf poseerde naar aanleiding van haar 60e verjaardag dit jaar. Locatie was Korsakov, het befaamde café vlakbij het Mechelseplein : qua kleur en sfeer hadden we geen betere plek kunnen vinden .. de kleuren combineerden perfect met de kleding en de kleuren van de edelstenen. Het resultaat zag er op mijn scherm al super uit dus heel erg benieuwd wat het afgewerkte resultaat zal zijn ; de finale keuze die Anne zal maken verschijnt in Knack weekend van september .. 

In afwachting van dat nummer toon ik je op mijn Instagram-account enkele behind-the-scenes foto's (ook op het account van Anne vind je beelden terug) ; voor de officiële beelden is het dus nog even wachten op dat Knack nummer in het najaar.

Maar eerst vakantie en enkele geplande zomershoots in augustus !