Het einde is in zicht

Ik kan het haast niet geloven, maar we zijn in de finale maand van mijn 3,5 jarig avontuur gekomen ; over exact 18 dagen zal ik mijn werk voor de jury moeten verdedigen en voorstellen. 

Er is ook een kleine tentoonstelling georganiseerd door onze school en die wordt feestelijk geopend op 15 juni ; heel gek, want pas een week later weten we ook daadwerkelijk wat de pro's er van vinden. Door omstandigheden werd er van onze groep slechts 1 beeld per persoon ingediend maar dat is niet erg .. ik vind dat mijn #belgitude project sowieso in boekvorm moet getoond worden. 

Verder heb ik besloten om dus verder te werken aan Belgitude ; ik zal dit de komende 2 jaar gewoon blijven doen tot er een volwaardig boek kan van verschijnen. Het doet me dan ook deugd dat ik, zoals gisteren, spontane reacties krijg van mensen die ik niet ken maar die wel mijn werk volgen op Instagram, mooie complimenten krijg gestuurd met hoe leuk ze mijn beelden vinden en fan zijn en mocht er een boek van uitkomen, ze het ook zouden aankopen ?! Hoe cool is dat ? 

Want hoe goed je ook bezig bent en je collega-studenten je ook aanmoedigen en schouderklopjes geven, ineens steekt die vervelende duivel van twijfel op. Ik kreeg daar vooral last van toen ik daadwerkelijk mijn eindwerk moest gaan assembleren tot een mini boekje. Plotseling zag ik allerlei fouten en dingen die ik eerst niet zag ; om gek van te worden ! Dus besloot ik maar om het los te laten .. let it go ! let it go-ho !

Het ligt niet meer in mijn handen en de jury zal nu zijn oordeel vellen ; mocht het echt ontzettend tegenvallen, dan laat ik Belgitude los en ga eerst eens goed met vakantie om te bezinnen wat ik dan ga doen. Maar laten we vooral niet op de feiten vooruit lopen. 

Wordt vervolgd ..