Featured ..

Het is gebeurd !

Ondertussen zijn al enkele van mijn beelden in Knack Weekend en de zaterdag-bijlage van onder andere HLN {Nina} en Het Nieuwsblad {N magazine} verschenen. Als fotograaf heb je niet de lay-out in handen en dat maakt me soms, perfectionistisch als ik ben, kregelig. Je ziet dat de persoon die het grafische stukje en lay-out van de bijlages in handen had, lette op kleur en compositie. Super mooi hoe de kleur groen versmolten werd met mijn beelden ; die persoon heeft het gesnapt. Gekeken naar de collectie van Anne Zellien op zich, onze setting (Korsakov met zijn prachtige groene toog) en mijn beelden. Daar word ik nu blij van zie !

Ondertussen staat er tussen mijn trips naar het buitenland in, een volgende reportage op het programma ; de setting zal iets rustiger zijn, meer pastelkleurig en perfect passend bij de volgende zomercollectie 2018 van Anne.