Nieuwe start

Vooreerst een gelukkig en voorspoedig 2018 aan iedereen gewenst !

 

We zijn ondertussen al 20 dagen ver in het nieuwe jaar en stilletjes aan beginnen de eerste voorstellen voor communie-en lentekleding door te sijpelen in onze berichtgeving. Ik zag zelfs al op sociale media deze week, de aankoop van een communie-outfit ! Wat gaat alles toch snel.

Dus bedacht ik ook dat het misschien niet opportuun is maar gewoon een vanzelfsprekendheid om de eerste afspraken vast te leggen voor de komende maanden.

Dit jaar wil ik echter afwijken van het platgetreden pad der klassiekers en een meer onconventionele aanpak aanbevelen ; als fotografe heb ik het recht en de plicht aan mezelf om te werken in mijn eigen stijl. Eén van de goede voornemens voor 2018 die ik aan mezelf beloofde.

Ben je hierin helemaal mee en wil je graag meer informatie ? Aarzel niet om me vrijblijvend te contacteren ; ik deel jullie graag mijn visie mee en hopelijk zien we elkaar snel in de studio of bij jullie thuis !