Zomer-editie 2018

Wat een zomer hebben we al mogen beleven niet ? Het is heerlijk warm en momenteel beleven we een echte hittegolf ; zoals de meeste volgers hier en op de Facebook-pagina weten, werkt LBD aan een project conceptuele fotografie namelijk diversiteit en sparkle. Want, wie je ook bent en wat je ook doet, iedereen mag schitteren !

We hadden sinds begin dit jaar al echt prachtige kinderen voor onze lens en de enthousiaste reacties spraken al voor zich. Tijdens de zomermaanden loopt dit concept gewoon door, echter .. niet indoors maar buiten en voornamelijk in het prachtige licht van de avonduren. 

Vorige week hadden we al 2 zusjes voor onze lens ; Estelle en Maxime schitterden letterlijk in de avondzon met prachtige opgemaakte gezichtjes en pastelkleurige haren, unicorn-waardig.

We gaan dus verder met dit concept maar dan in zomer-modus. 

Hopelijk genieten jullie even hard van deze zomermaanden zoals ik !